آتشگاه پیپ

آتشگاه پیپ

پیپ با کف آتشگاه صاف

آتشگاه پیپ ها به روش های مختلف ساخته می شوند .
سازندگان هنری پیپ همگی ، تکنیک‌ها و سبک و استایل مخصوص به خود را در ساخت آتشگاه پیپ دارند که معمولاً این روش ها با هم متفاوت و گاها منحصر به فرد می باشند .
آتشگاه پیپ به طور معمول به شکل استوانه ای میباشد ، از بالای لبه آتشگاه تا نزدیک به کف آتشگاه که در این قسمت اکثر آتشگاه ها به شکل حرف V با زاویه باز و شیبی ملایم فرم داده می‌شوند .
در برخی فرم های پیپ همانند فرم Pot آتشگاه تخت تر و با زاویه و شیب بسیار کم ساخته می‌شود که این صاف بودن باعث ایجاد چالشی در سوختن توتون داخل آتشگاه میگردد .
بسیاری از پیپ کش ها ترجیح می دهند از پیپ هایی با آتشگاهی به شکل V استفاده کنند چرا که پیپ کشیدن را آسانتر و سوختن توتون در آنها یکنواخت تر و راحت تر می باشد ، در حالیکه استفاده از پیپ هایی با آتشگاه تخت چالش برانگیزتر است و سوختن توتون در این گونه پیپ ها کمی غیر یکنواخت تر میباشد .
برای داشتن سوختنی یکنواخت در اینگونه پیپ ها با آتشگاه تخت ، تکنیک ابداعی وجود دارد که در انتها به شما عزیزان ارائه می گردد اما در ابتدا شرح این چالش :
در فرایند سوختن توتون در ابتدا توتون به‌طور یکنواخت شروع به سوختن می‌کند تا اینکه به یک سوم انتهایی حجم توتون می‌رسد ، در این زمان عامل اساسی در ایجاد مشکل و چالش سوختن یکنواخت توتون ، محل قرار گیری سوراخ هوایی در کف آتشگاه می باشد .
در پیپ هایی همانند خانواده کالاباش به دلیل قرار داشتن سوراخ هوایی در مرکز کف آتشگاه مشکلی وجود ندارد اما در اکثر پیپ های برایری مخصوصاً پیپ هایی با کف آتشگاه تخت ، سوراخ هوایی در یک طرف دیواره آتشگاه نزدیک به شنگ قرار می‌گیرد و این قرارگیری باعث بروز غیر یکنواخت سوختن توتون در این مرحله می شود .
قرارگیری سوراخ هوایی کف آتشگاه در ساختار پیپ به این فرم و شکل در این گونه پیپ ها اجتناب ناپذیر است اما این محل قرارگیری باعث می‌شود تا حجم توتون قرار گرفته در جلوی آتشگاه فاصله بیشتری تا سوراخ هوایی داشته باشد نسبت به حجم توتون نزدیک به دیواره سمت شنگ پیپ .

پیپ با کف آتشگاه صاف

2 دیدگاه دربارهٔ «آتشگاه پیپ»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *